În cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, difuzată la România TV, Marcel Ciolacu a declarat că fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici ar trebui să vorbească în interiorul partidului și nu înafara acestuia.

”Domnul Teodorovici este într-o campanie electorală publică pentru șefia partidului. Ar fi bine să vorbească în interiorul partidului, strategia PSD se face în interior, prin decizii comune, nu la televizor. Nu este cazul și este inoportună o suspendare a președintelui Klaus Iohannis. Eu țin la domnul Teodorovici cum ține și el la mine.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

De la ce a pornit totul

Fostul ministru al Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici a declarat, tot la România TV, că dacă președintele Klaus Iohannis va refuza numirea unui premier propus de noua majoritate guvernamentală, acesta ar trebui suspendat din funcție.

Tot acesta a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care reproșa Partidului Social Democrat că a contribuit la instalarea Guvernului Orban. În plus, acesta cere mai multe măsuri pentru a demonstra că partidul nu acționează la dorința cuiva din afara PSD.

„Nu mi-am înțeles niciodată colegii care au făcut asta, aşa cum nu înțeleg acum dacă se doreşte cu adevărat depunerea unei moțiuni de cenzură! Oare logica unui astfel de demers, ACUM, urmăreşte interesul NAȚIONAL sau are la bază dorința cuiva … din afara PSD”, scrie Eugen Teodorovici.

După demisia Vioricăi Dăncilă, Eugen Teodorovici a susținut că el este cel mai îndreptățit să ocupe funcția de președinte interimar al partidului și nu Marcel Ciolacu.