Simona Halep a trecut prin momente extrem de dificile în ultima perioadă, după ce a fost suspendată în circuitele WTA și ITF, din cauza unui test anti-doping cu rezultat pozitiv la Roxadustat.

De asemenea, fostul numărul 1 mondial în tenis a divorțat recent de soțul său, Toni Iuruc.

Deși a trecut prin momente dificile, Simona Halep nu renunță la obiectivele sale. Ea a reușit să încheie sezonul 2022 în top 10 WTA.

Simona Halep nu renunță la cariera sa. Iată cum a fost surprinsă

Recent, Simona a fost filmată în timp ce se antrena pe terenul de tenis al complexului Stejarii Country Club, semn că sportiva nu vrea să stea degeaba și luptă în continuare pentru scopul său.

Simona Halep merge mai departe!

Simona Halep are o perioadă extrem de dificilă prin care trece. Scandalul izbucnit după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă în sport, conform legilor WADA, încă nu și-a șters efectele. În ciuda celor întâmplate și a consecințelor care au urmat, Halep nu se dă bătută. Ea face tot ce îi stă în putere ca să depășească momentele dificile. Un mesaj cheie în acest sens a fost distribuit chiar de ea în urmă cu două zile.

Chiar dacă ea a aflat recent că Federația Română de Tenis a exclus-o din lotul național, Halep continuă să aibă un moral ridicat. Asta, în ciuda faptului că pe 7 octombrie ar fi fost notificată că a ieșit pozitivă la o substanță interzisă, Roxadustat.

Deși a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la testele antidoping de la US Open, la Roxadustat, o substanță interzisă în sport, conform legilor WADA, dubla câștigătoare de Grand Slam are o gândire pozitivă.

„Pacea începe cu un zâmbet – Maica Tereza”, a scris Simona Halep, marți, pe rețelele de socializare.

Amintim că, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă care face parte din clasa EPO, Simona Halep riscă o suspendare de până la patru ani. Fostul număr 1 WTA va fi audiată la tribunalul independent Sport Resolutions.