Apar noi informații din cadrul anchetei de la Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În cursul zilei de marți rudele Alexandrei cei arestarea familiei lui Gheorghe Dincă, după ce recent și soția acestuia a fost pusă sub acuzare pentru complicitate, transmite Antena 3.

Mai mult de atât, familia Luizei a făcut de asemenea plangere contra soției lui Gheorghe Dincă.

Întreaga familie Dincă pare desprinsă dintr-un film de groază. Povestea lor este una de-a dreptul fascinantă, dar nu în sensul bun al cuvântului. Tatăl, Gheorghe Dincă, criminal în serie și violator, se află acum în arest preventiv; mama, Elena Dincă este anchetată pentru complicitate la omor; fiica, presupusă victimă colaterală a părintelui său, moștenitoarea averii unui italian, care a murit subit și cei trei fii.

Fiul cel mijlociu, Ionuț este singurul care pare desprins de familie. De altfel, el nici nu a fost audiat de procurorii DIICOT și se pare că nu are nicio implicare în cazul care a îngrozit România, deși Gheorghe Dincă l-ar fi sunat din închisoare.

Acesta are 37 de ani și a absolvit Liceul Agricol din Caracal și Universitatea de Științe Agricole din Timișoara. De 17 ani lucrează în construcții, în Italia. Nu s-a desprins de România, dimpotrivă, își construiește o casă în Covaci, un sat din comuna Sânandrei, la 12 kilometri de Timișoara. „Ionuț nu prea vorbește”, a povestit un localnic, “dar, din ce ne-a povestit, am înțeles că nu ținea legătura cu părinții. Că taică-său îl bătea tare și-l gonea de-acasă. De pe la 12 ani, dormea nopțile prin boscheți. Ne zicea: Ce bine era să fi avut părinți măcar pe sfert ca voi! Măcar pe sfert!”, a declarat un vecin pentru Libertatea.

Ceilalți doi fii sunt însă foarte apropiați de mama și sora lor și chiar au afaceri împreună. De altfel, ei au avut și o atitudine agresivă și ostilă. Omul de afaceri, Remus Rădoi, cel care deține două firme de pază în zonă, a dezvăluit pentru Capital că unul dintre cei doi băieți ai lui Gheorghe Dincă a fost anchetat pentru viol.

Nu se știu încă detalii despre caz și nici cum s-a terminat povestea, însă este o nouă pistă pe care anchetatorii o iau în calcul. Alți apropiați ai familiei Dincă susțin că mama monstrului ar fi fost ucisă de tatăl acestuia și că mai târziu bătrânul s-a spânzurat sau a fost spânzurat de fiu.