Recent, România TV a prezentat o scrisoare primită de bunicul Luizei, care se spune că Luiza ar fi fost drogată, scoasă prin spatele casei şi plimbată dintr-o masină în alta cu ajutorul complicilor lui Gheorghe Dincă, între care unul dintre fiii săi. Mai mult, se pare că Gheorghe Dincă a pândit-o pe Luiza, iar complicii acetuia ar fi plantat probele. Scrisoare anonimă răstoarnă ancheta din Caracal!

„Vă trimit prezenta anonimă și vreau să vă dau detalii despre nepoata dumneavostră. A fost Dincă de mai multe ori la numitul Arete acasă – fiul lui Nicu Butoi din comuna Radomir. A văzut-o pe Luiza, i-a plăcut cum arată și au pus la cale amândoi să o ia pe Luiza pentru că are doi boșorogi acasă și nu are cine să umble după ea – sunt spusele lui Arete lui Gheorghe Dincă. Au urmărit-o mai multe luni de zile până au luat-o la ocazie”, se arată în scrisoarea citată de România TV.

Anonimul mai descrie în scrisoare cum ar fi procedat Gheorghe Dincă cu răpirea Luizei. Potrivit martorului din scrisoare, Luiza ar fi fost scoasa din casa prin spatele casei, atunci Dinca nu era acasa. Potrivit anonimului a fost scoasa de fiul lui Dinca şi un amic al acesuia. Este vorba despre un barbat din satul Radomir. După ce a fost scoasa din Caracal, fata a fost mutata din masina fiului lui Dinca, era somnoroasa. Apoi s-au indreptat spre Arad.

Martorul dezvăluie și cum Gheorghe Dincă a înscenat moartea Luizei și cum a plantat probele cheie. Potrivit martotului anonim, printre complicii la planul monstrului din Caracal se află și Nicușor Oacă.

„Osemintele care au fost în lizieră au fost luate din Marotinu, zis Galeș, din cimitirul din marginea pădurii. Femeia care era moartă avea vârsta de 22 de ani. Oasele au fost luate tot de Arete și Pițuru arse la stână și duse de toți trei (Oacă, Arete și Pițuru). Decedată de 6 ani. Rog a cere vechimea oaselor.”, se mai arată în scrisoare.

Avocatul familiei Luizei este rezervat în privința scrisorii. Însă admite că informaţiile trebuie verificate.