Avocatul lui Gheorghe Dincă a făcut duminică seară afirmații în premieră, în direct într-o emisiune televizată, susținute pe probe aflate în dosarul crimelor din Caracal. Astfel, Claudiu Lascoschi susține că există probe în dosar care arată că Luiza Melencu este moartă.

”Gheorghe Dincă are regrete și plânge, se gândește și la familiile victimelor și la familia lui. El a început să conștientizeze la un moment dat. Eu cred că a fost o problemă și pentru faptul că nu și-a luat medicamentele care trebuia”, a declarat Lascoschi , în direct la Antena 3.

”Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime.

El a fost cooperant de când am intrat eu în dosar, chiar înainte”, a adăugat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.