Monstrul Gheorghe Dincă a îndoliat toată România. A recunoscut faptul că a violat și ucis două fete luate la ocazie. Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au intrat în ghearele monstrului. Deși a recunoscut, Dincă ar vrea să scape de pușcărie. Are deja doi avocați din oficiu, iar familia mai vrea să-I angajeze încă unul.

Dincă a fost plimbat de anchetatori la INML pentru a-și scoate un certificat medico -legal care să ateste că ar fi fost agresat de polițiști. Acesta a fost și internat la spitalul de la Jilava și zi de zi primește din partea anchetatorilor țigări, apă, un scaun pe care să stea și haine curate.

Dincă e reprezentat de doi apărători din oficiu, de avocatul Alexandru Bogdan, de la Baroul Dolj, și de Claudiu Lascoschi,  de la Baroul Bucuresti, care îl va reprezenta atuni când Dincă va fi dus la București pentru audieri.

Familia îi cautp lui Dincă și un avocat plătit, care să îl apere, însă deocamdată niciun avocat nu a fost de acord să îl apere contra cost pe omul care a șocat România, anunță România TV.