Rareș Bogdan a reușit să suprindă pe toată lumea. S-a întâmplat chiar de Valentines Day. Toți cei care îi urmăresc contul de socializare au văzut un detaliu inedit. Și asta pentru că liberalul a apărut într-o ipostază cu care fanii nu sunt obișnuiți.

Trebuie subliniat că Rareș Bogdan s-a remarcat de-a lungul timpului printr-un stil vestimentar aparte. Astăzi, românii care sunt obișnuiți cu Rareș Bogdan la costum, au rămas suprinși. Ei au putut să-l vadă în premieră pe europalamentar în pijama. Fotografia a fost postată chiar de prim-vicepreședintele PNL pe contul său de instagram. S-a întâmplat cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Europarlamentarul PNL apare ținând-o în brațe cu soția sa, Florina. Ce doi s-au pozat în pijamale, iar liberalul le-a transmis celor care îl urmăresc „Bună dimineața”

 

Rareș Bogdan, mesaje de la români

Mesajul a fost imediat preluat de internauți. „Pentru că înainte de politică se pozitioneaza dragostea! Cu respect de la Buzău!”, a scris unul dintre cei care îi urmăresc contul. „Bună să vă fie dimineața, ziua și viața”, a comentat un altul.

Soția lui Rareș Bogdan a fost, pentru o perioadă, stewardesă după spusele soțului ei.

„Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona.

A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”

Florina mai administrează alte afaceri ale familei, cum ar fi o florărie şi o cafenea la Cluj-Napoca, precum şi o sală de fitness la Bucureşti.