Scandal imens pe scena politică. Europarlamentarul Rareș Bogdan și-a ieșit din minți și l-a făcut praf pur și simplu pe șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Ultimul a anunțat că Parlamentul nu vrea să respecte rezultatul referendumului de pe 26 mai.

Milioane de români au votat masiv în ziua alegerilor europarlamentare pentru ca aleșii să nu ma idea legi și ordonanțe pentru amnistia și grațierea corupților, dar Curtea Constituțională nu a fost de acord cu

acest vot. După ce a aflat că Tăriceanu a spus că Parlamentul nu va ține cont de referendum, Rareș Bogdan s-a dezlănțuit.

Fostul jurnalist l-a făcut praf pe șeful Senatului.  “Dar ce, e prima oară? Majoritatea parlamentară respectă mai ales dreptul la pensiile speciale, slugărnicia și idiocrația. Amintiți-mi cum a ajuns o Gâgă (sau „un”?) în ditamai poziția. …Dacă românii ar fi votat la referendum să-l instaleze împărat (în varianta că ar fi nebuni, deci nu), punem pariu că se îmbujora de plăcere? Urât mai ies unii din politică!”, a tunat Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.