Bătălie pe viață și pe moarte cu mai puțin de o lună înaintea alegerilor europarlamentare. Rareș Bogdan l-a luat la țintă pur și simplu pe liderul PSD, Liviu Dragnea. Liberalul vine cu afirmații și informații extrem de grave care-l incriminează pe Dragnea.

„Ce viitor construim pentru copiii noștri? Unul în care află de mici că lupta în picioare nu are nicio valoare, deci singura lor șansă la un trai bun e în afara țării? Sau ne mobilizăm și le arătăm tuturor că în România există orașe și comune unde cetățenii onești și harnici sunt puși în valoare? Oameni buni, PNL are ce arăta! Mă îndoiesc că oamenii care trăiesc în pungile de sărăcie transformate de PSD în masă de manevră nu visează la o țară ca afară! Pentru ce facem politică, nu pentru binele comunităților? Să-i dăm jos pe cei care au transformat România într-o feudă! Primul pas este pe 26 mai! Jos Mafia!”, este mesajul lui Rareș Bogdan de pe o rețea de socializare.

Rareș Bogdan a renunțat la jurnalism și la emisiunea de la Realitatea TV, Jocuri de Putere, pentru a intra în politică. PNL a decis să-l desemneze cap de listă pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.