Un nou scandal imens pe scena politică autohtonă. Totul a pornit de la afirmațiile strigătoare la cer ale liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău. Acesta a jignit crunt Diaspora românească. A declarat că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

Bădălău nu s-a oprit aici. A mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor o nebunie.

Rareș Bogdan anunță finalul PSD

Ieșirea lui Bădălău a fost taxată dur de europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan. Fostul jurnalist a reacționat virulent. „Este atât de cumplită jignirea pe care a aruncat-o Bădălău către cei din Diaspora încât îmi rețin cu greu pornirea de a-i spune câteva cuvinte de la obraz, mai duri, așa cum merită”, susține Rareș Bogdan.

„Membrii PSD au în străinătate mame, surori, fiice care nu dețin pașaportul țării în care se află? Firește că au. Bădălău le-a jignit și pe ele, nu doar pe românii care au refuzat să ștampileze PSD la alegeri.
Nu știu ce e mai grav: faptul că Bădălău le face prostituate pe toate româncele din străinătate care nu au actele țării de adopție, sau faptul că atacurile repetate pe care fruntași PSD (începând cu acest personaj) le comit la adresa fraților, copiilor, părinților din Diaspora sunt îmbrățișate de partid. Cred că ambele.
PSD nu s-a dezis de această afirmație cumplită, prin urmare există suspiciunea rezonabilă că este de acord cu ea. Dacă aceasta este atitudinea celui mai numeros partid din România, înseamnă că au o problemă.

Sigur că Bădălău intenționa să-i jignească pe cei care nu au ștampilat PSD la alegeri, sigur că dorea să minimalizeze calitatea românilor din Diaspora! Însă nu are nicio scuză pentru campania electorală mizerabilă pe care continuă să o facă. Așa vor să câștige? Oribil!
Este atât de cumplită jignirea pe care a aruncat-o Bădălău către cei din Diaspora încât îmi rețin cu greu pornirea de a-i spune câteva cuvinte de la obraz, mai duri, așa cum merită.
După părerea liderilor PSD, care or mai fi, Diaspora trebuie dinamitată pentru că nu a înghițit porcăriile din ultimii 3 ani, pentru că a inițiat protestul din 10 august 2018 și nu s-a oprit nici când slugile partidului i-au administrat gaze în ochi și bastoane pe spinare. Faptul că românii din Diaspora nu pupă inelul partidului reprezintă, pentru acești bolșevici la vedere, o ofensă peste care pur și simplu nu pot să treacă. Dar dacă aceasta este maniera de a lupta pentru a-i convinge, este falimentară pentru întreg partidul.
Și de unde acest dispreț pronunțat de unii fruntași pesediști de la înălțimea averilor faraonice strânse jumulind statul? Dintr-o putreziciune care le-a cuprins ființa și i-a transformat în animale politice, fără nicio urmă de morală, dintr-o găunoșenie care rivalizează cu o catastrofă nucleară. Căci asta reprezintă atitudinea de ură: un glonț îndreptat către propria frunte. Iar glonțul electoral, credeți-mă, de această dată va fi devastator. La revedere, PSD! Nu mai ai nicio șansă să devii frecventabil!”, scrie Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.