Presa a speculat mult, în ultima perioadă, despre negocierile care au avut loc între PNL și jurnalistul Rareș Bogdan. Chiar dacă realizatorul de la Realitatea TV a spus că nu dorește să se avânte încă în lupta pentru alegerile europarlamentare, dinspre PNL a venit ca sigură poziționarea sa pe primul loc pe lista pentru Parlamentul European.

Acum, realizatorul TV Rareș Bogdan a venit cu o poziție mult mai clară. Rareș Bogdan a declarat pentru G4Media.ro că a primit o ofertă de la PNL pentru a deschide lista candidaților la europarlamentare. Rareș Bogdan a mai spus pentru G4Media.ro că va lua o decizie după 21 martie, lucru pe care l-a transmis și liberalilor.

“Văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea Tv. Să se liniştească, nu am plecat nicăieri şi nici nu am fost concediat. Am avut discuţii cu partidul în care aş intra daca aş face pasul spre politică. Deşi sunt admiratorul tinerilor excepţionali din USR pe care i-am avut adesea invitaţi, deşi descopăr în PLUS oameni oneşti, dornici să redea ţara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, si de imaginea politicienilor majori care au modernizat Romania. Deocamdata atât, nimic altceva. Chiar nu am altceva de adaugat.

Mai mult, ii stiu personal pe multi dintre primarii liberali care au schimbat si occidentalizat orasele pe care le conduc. Insa repet, NU am luat o decizie. Azi sunt strict jurnalist. Sa nu speculam altceva pana nu este cazul si daca va fi cazul.

Ne vedem diseară de la 21.00 Live, asta dupa ce ne vom întâlni după 18.00 în Piaţa Victoriei. Jos PSD/Alde si UDMR! #opozitiaUNITĂ”, e mesajul transmis inițial de Rareş Bogdan.