Rareș Bogdan intervine în în scandalul iscat la Pro România, între Victor Ponta și Mihai Tudose. Europarlamentarul PNL consideră că adevărata trădare este aceea de a te lăsa condus de interese mărunte pentru a o lăsa „la butoane pe Dăncilă.”

„Ponta îl cataloghează drept trădător și vânzator pe Tudose pentru că a anunțat că susține învestirea Guvernului Orban. Cred că trădare înseamnă altceva în cazul de față. A nu susține Guvernul Orban înseamnă să o lași la butoane pe Dăncilă, care conduce un guvern antinațional, incompetent, periculos pentru români. Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister! Să te conduci după interesul mărunt, după calculele izvorâte din dorința de putere personală, ignorând faptul că România cade este adevărata trădare!

Domnilor, este un moment crucial în care, dacă tranzacționați interesul național, istoria vă va arunca la gunoi! Țineți minte ce vă spun și luați aminte la ce pățește PSD pentru că s-a pus la dispoziția unui ins fără conștiință! Acum se văd bărbații, în astfel de momente! Nu fiți ticăloși cu poporul acesta, că nu mai suportă multe!”, a precizat Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.