Acesta spune că Rareș nu va candida la prezidențiale nici dacă Iohannis va accepta o funcție la Bruxelles. Gușă spune că liberalul nu are nicio șansă să candideze din partea PNL.

„Rareş nu mai are şanse ca şi candidat la prezidenţiale din partea PNL pentru că nu a reuşit să îi convingă, din păcate, l-am avertizat despre asta înainte de a pleca în politică, nu a reuşit să îi convingă pe cei din PNL nici că est un coleg bun, nici că este vreun lider, deocamdată”, a declarat Cozmin Guşă, în emisiunea lui Denise Rifai.

Mai mult, Gușă susține că liberalul îi este dator. Procentele aduse PNL-ului ar fi fost aduse pe spatele postului Realitatea TV.

„Potenţial are, dar el a căzut pradă firii sale, de a fi „one man show”, exact ca pe acest scaun de la televiziune, pe care i l-am dat cu generozitate eu şi unde era într-adevăr one man show, apropo de datorii. Că mai sunt unii care îmi reproşează că aş fi dator să îl asist în continuare pe Rareş cu sfaturi, că sunt consultant politic, poate cel mai bun.

Rares îmi este dator, ca şi alţii pe care i-am lansat în carieră sau pe care i-am ajutat, Robert Turcescu, mă rog, nu am să fac lista lungă, că nu e frumos”, a mai spus consultantul politic, la „Legile Puterii”, potrivit stiridiaspora.ro.