Război total înaintea alegerilor europarlamentare. Rareș Bogdan a ieșit la atac și-l face praf pe Liviu Dragnea. Capul de listă al PNL i-a îndemnat pe românii din țară și din diaspora să iasă la vot, pentru ca vinovații să plătească pentru toate relele ultimilor ani, iar România să revină acolo unde-i este locul.

”România nu-i mai vrea! A venit clipa eliberării, o clipă așteptată de către toți cei care iubesc cu adevărat România, de către toți cei care cred în forța schimbării, în forța oamenilor cinstiți, a oamenilor cu frică de Dumnezeu, a oamenilor care urăsc mitocănia și minciuna. Faptul că am strâns zeci de mii de mâini, că am privit în ochi oamenii mi-a arătat că România nu se predă, că România noastră, România europeană, nu e pierdută. Mai rămâne un singur pas și sigur România îl va face. Duminică, la vot, fiecare dintre cei care conștientizează pericolul acaparării totale a unei țări trebuie să-și convingă apropiații, vecinii și, mai ales, trebuie să meargă până la secția de vot! Votul e puterea dumneavoastră, e puterea noastă”, a declarat Rareș Bogdan.

Liberalul a avut un mesaj special și pentru diaspora. ”România are nevoie de dumneavoastră dragii mei, iar dumneavoastră trebuie să dați o șansă acestei țări, pe care știu că o iubiți, de care știu că vă e dor, la care vreți să vă întoarceți. Știu că vă sunt părinții aici, copiii, soțiile, iar seara puneți capul pe pernă cu ochii în lacrimi. Duminică e nevoie de dumneavoastră cum a fost în 2014. N-o să uităm umilirea din Piața Victoriei. Vinovații vor plăti pentru asta! Dar pentru ca vinovații să plătească, pentru ca România să fie eliberată, pentru ca această țară să fie unde-i este locul, dumneavoastră trebuie să votați!”, a spus Rareș Bogdan.

”Simt o energie cum nu am mai simțit. Simt energia valului care îi va spulbera. Sunt disperați, fac greșeli, aruncă promisiuni fără acoperire și doar dumneavoastră puteți să-i opriți! Ne vedem duminică la vot. Viitorul copiilor dumneavoastră stă în votul dumneavoastră!”, a mai transmis Rareș Bogdan.