Opoziția sare la gâtul celor de la PSD. România riscă să piardă miliarde de euro din cauza Guvernului social democrat. Este vorba despre fonduri europene pe care țara noastră le pierde cu fiecare I de întârziere.

Dar asta nu e tot. Rareș Bogdan atenționează că pierdem alte 10 miliarde de euro și din cauza deficitului de talente. Fostul jurnalist îi face praf pe social deocrați și face dezvăluiri crunte. Mai mult, investițiile din infrastructură de comunicații și transport sunt la pământ.

“Și nu numai atât! Conform unui raport PwC, România pierde mai mult de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente. Gradul ridicat de reglementare și birocrația de la nivelul economiilor locale nenorocesc mediul antreprenorial. Avem o problemă gravă cu forța de muncă și se agravează, pe fondul exodului masiv. Cauza? Faptul că sistemul de educație nu este corelat cu nevoile mediului de afaceri – adică un eșec pe care guvernele îl tot amplifică, deși clamează nevoia adaptării curriculei universitare cu necesitățile pieței. Relația stat – contribuabil e criminală, nivelul investițiilor în digitalizare ne plasează în feudalism. România are cea mai devastatoare birocrație din UE, iar investițiile jenante în infrastructura de comunicații și transport sunt o frână parcă pusă conștient. Pe scurt: ticăloșie cu repetiție, asta este pecetea guvernărilor pesediste”, este atacul dur al lui Rareș Bogdan.