Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a comentat, marți seară, la B1TV, că Opoziția acționează în bloc pentru demiterea Guvernului Dăncilă și că nu este exclus să apară diferențe de opinie după demiterea  actualului Guvern.

„Cert este că astăzi Opoziția și cei care au votat moțiunea acționează în bloc. Astăzi nu există diferențe de opinie. Sigur, foarte probabil, după vor exista diferențe, poate nu vor conveni anumiți oameni, dar aceasta este o discuție ulterioară”, a comentat Rareș Bogdan.

Chiar dacă a evitat să-i răspundă lui Victor Ponta după ce acesta a spus că nu este dispus să susțină o guvernare PNL-USR-PMP, Rareș Bogdan a dezvăluit însă ce urmărește liderul Pro România.

“Poate urmărește să construiască o majoritate ulterior căderii Guvernului Dăncilă, o majoritate construită în jurul domniei sale sau a unuia dintre candidații pe care i-ar propune. Am auzit zvonuri de acest gen”, a adăugat Rareș Bogdan.

El a vorbit și despre momentul în care PNL ar urma să intre la guvernare.

“Mie nu mi-e teamă de provocarea guvernării. Sunt convins că marea majoritate a colegilor mei nu se tem de acest lucru. Știm exact ce avem de făcut și vom începe cu un audit extrem de serios pentru a vedea, de asemenea, performanțele unor oameni angajați în ultimii trei ani de zile. Vom muta pe alegeri în două tururi de scrutin. Vom face acest lucru chiar prin asumare în Parlament dacă nu găsim altă formulă. Nu vom sta departe de subiectele pe care le-am enunțat: tăierea pensiilor speciale”, a conchis Rareș Bogdan.