Rareş Bogdan a atras atenţia, într-o postare pe pagina sa de Facebook, asupra unei situaţii revoltătoare şi de netolerat pentru românii oneşti. Este vorba despre votul pentru încetarea mandatului de parlamentar al lui Octavian Goga, unde o singură persoană a votat în sprijinul deputatului condamnat definitiv la închisoare. Acea persoană este deputatul PSD Eugen Nicolicea.

“Omul acesta a vrut să ciuruiască Justiția. Un fleac pentru PSD, un act de netolerat pentru românii onești.”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook, alături de un link către un articol care detaliază cele întâmplate.

Reamintim că Octavian Goga, deputat independent care activa în grupul PSD, ar fi trebuit să rămână fără mandat în urma votului din Parlament: mai precis, au fost 152 de voturi “pentru”, un singur vot “împotrivă” şi o abţinere. Totuşi, şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum, pentru că ar fi trebuit să fie 165 de deputaţi prezenţi la vot. Goga a fost condamnat definitiv, în septembrie 2018, la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice şi conducere fără permis.