Rareș Bogdan îl susține pe Sebastian Burduja

Deși sondajele nu-l plasează, momentan, în topul favoriților, Rareș Bogdan este ferm convins că electoratul liberal din București va reuși să se mobilizeze. Europarlamentarul a transmis un mesaj clar și hotărât liberalilor care consideră că susținându-l pe actualul primar se menține opțiunea de dreapta.

Rareș Bogdan a subliniat importanța susținerii lui Sebastian pentru Primăria Generală a Bucureștiului, menționând că în perioada următoare speră să nu fie necesar să se ocupe doar de problemele din Sectorul 1 și din București, ci să se concentreze și pe alte orașe unde trăiesc milioane de români.

El a adăugat că atunci când atenția va fi îndreptată către activitatea desfășurată de Clotilde Armand și Nicușor Dan, aceștia vor fi nevoiți să justifice acțiunile lor, sugerând că nu au realizat mare lucru, iar mandatul lui Nicușor Dan ca primar a fost un dezastru. Bogdan a afirmat că nu este îngrijorat de scorul electoral al lui Sebastian și al PNL și că în săptămânile următoare este convins că locuitorii orașului vor avea oportunitatea să examineze un program solid pentru administrarea acestuia.

Liberalul speră că voturile vor merge la Burduja

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a exprimat speranța că liberalii din București, reprezentând aproximativ 25% din electorat, își vor acorda voturile lui Sebastian Burduja. El a subliniat că este important ca oamenii să înțeleagă că Nicușor Dan este izolat politic și că, după patru ani în care nu a reușit să rezolve problemele legate de furnizarea apei calde și a căldurii, este puțin probabil să mai poată aduce soluții.

Bogdan a menționat că electoratul PNL este foarte informat și educat și a avertizat că Nicușor Dan nu este candidatul lor și nu va avea sprijin din partea Guvernului sau a Consiliului General, așadar acordarea votului pentru el ar fi fără rost. El a exprimat speranța că scorul lui Sebastian va depăși curând pragul de 20%, menționând că analizele lor indică o probabilitate scăzută ca vreun candidat să obțină peste 30% din voturi. Potrivit opiniei lui Bogdan, lupta va fi strânsă, cu un posibil interval de scor între 24 și 28%.

Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem doar întrebărilor despre ce se întâmplă in Sectorul 1 si București, mai sunt atâtea milioane de români care trăiesc in alte orașe. Când lume va pune lupa pe ce au făcut Clotilde Armand și Nicușor Dan vor începe să dea înapoi, pentru că nu au făcut mai nimic, Nicușor ca manager al orașului a fost dezastruos. Nu sunt îngrijorat de scorul lui Sebastian si al PNL, iar în următoarele săptămâni sunt convins că bucureștenii vor avea ocazia să vadă un program serios pentru administrarea orașului.

Eu sper ca liberalii din București, care sunt în jur de 25% din electorat, să-i dea voturile lui Sebastian Burduja. Oamenii trebuie să înțeleagă faptul că Nicușor Dan este izolat, iar după 4 ani în care n-a reușit să ne rezolve problema apei calde și al căldurii, ce ar mai putea să rezolve. Electoratul PNL este extrem de informat și cultivat, vreau să le spun că Nicușor Dan nu este candidatul nostru, nu va avea un parteneriat nici cu Guvernul, nici cu Consiliul General, așa că a-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei. Eu sper ca scorul lui Sebastian să sară în curând de pragul de 20%. De altfel, din toate analizele făcute de noi, șansa ca scorul vreunuia dintre candidați să treacă de 30% este extrem de redusă, după cum arată poza momentului, eu cred că bătălia se va da pe scorul 24-28%”, a afirmat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, în exclusivitate la Realitatea Plus.