Fostul realizator are planuri mari care îi vor aduce al doilea mandat președintelui Klaus Iohannis. Într-un interviu pentru jurnaliștii de la dcnews, liberalul a vorbit despre rețeta de succes pe care o va aplica împreună cu PNL și USR.

„USR va lua un scor bun, între 15 și 18 procente. PSD depășește, iar PNL va fi pe primul loc. Iar noi împreună cu USR vom avea, fără nicio problemă, o platformă care să îl ducă pe președintele Iohannis la câștigarea celui de-al doilea mandat. Sunt absolut convins că imediat după alegeri domnul Cioloș îl va susține pe domnul Klaus Iohannis într-o declarație publică, alături de domnul Barna”, a spus Rareș Bogdan.

„PNL are 13.000 de consilieri, are organizații în fiecare colțișor al României, are 1.100 de primari, are 100 de parlamentari, mă are pe mine în momentul acesta. Mă voi bate. Le dau puțină energie, mă urc pe calul alb și mergem înainte. Oamenii aceștia sunt extraordinari, de un singur lucru trebuie convinși: că pot fi câștigători! De asta am venit eu: să îi conving”, a mai declarat Rareș Bogdan la DCNews.