Va ieși un scandal imens. Economia românească e pe butuci în ciuda anunțurilor trumvaliste ale Guvernului, iar România se îndreaptă spre o criză economică majoră. O spune eurparlamentarul Rareș Bogdan care devoalează planul secret pus la cale de Guvern.

Cei din Executiv nu mai au bani și încearcă orice pentru a salva aparențele. Mai mult, fostul journalist vorbește și despre cifrele dezastruoasă anunțate de către cei din Executiv. Este o situație dramatică, iar nota de plată va fi achitată chiar de către românii de rând. “Crește presiunea pe firme? Vor bloca iar conturi pentru datorii de 12 lei pentru că guvernanții PSD sunt incapabili să gândească și economic, strategic? La un deficit bugetar de 4,5% din PIB pe primul trimestru (Eurostat!!), Orlando strânge șurubul, atâta știe el.

Mi-i groază de ce urmează pentru mediul privat. La acest deficit, care e tot „reușita” lui Teodorovici, manualul îi spune că trebuie să taie masiv de undeva și să pună niște taxe. Ceea ce este dramatic, deoarece factura incompetenței o vor achita toți românii. Este clar că nu are bani de pensii decât dacă împrumută masiv din exterior. La atât se reduce viziunea bolșevică: să cheltuie banii altora și Dumnezeu cu mila, la cât costă aceste credite…”, scrie Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.