Rareș Bogdan lansează acuzații devastatoare în contextul crimelor de la Caracal. Fostul jurnalist vorbește despre faptul că în județul Olt se află un singur operator la 112 în condițiile în care s-au crescut pensiile speciale. Rareș Bogdan dă de pământ pur și simplu cu puterea și le transmite că pe 10 august va avea parte de un protest gigantic.

“112 are UN SINGUR OPERATOR la permanență în județul Olt. Dezvăluirea a fost făcută de Dumitru Coarnă la B1 TV și probabil se referea la cel de la permanentă de la Poliție. Da, putem să suspectăm o justificare a șefului sindicatului, pentru a-și apăra colegii (nu e ușor să fii polițist zilele astea!). DAR: Cum e posibil să crești pensiile speciale, când tu ai cheltuieli urgente pentru a garanta siguranța cetățenilor? Și dacă ai un singur polițist la permanență, trebuie să fie neapărat incompetent?
Cum mama naibii să tai călătoriile studenților, banii persoanelor cu dizabilități, să scumpești benzina și utilitățile (efect al proastei guvernări) și să bagi milioane în propaganda menită să te salveze de furia românilor? Dar nu vă este rușine, ticăloșilor? Un ministru de Interne spunea acum vreo 15 ani, sec, cinic, dar dur ca realitatea, că o societate are gradul de siguranță pe care îl poate plăti. Așa o fi, dar refuz să cred că nu sunt bani pentru urgențe!! Sunt, dar sunt jefuiți de un grup infracțional organizat… Tic-tac!! Vine 10 august!”, a scris europarlamentarul pe o rețea de socializare.