Prezentatorul tv a spus în cadrul emisiunii de la Realitatea Tv că vrea ca  "Dragnea Liviu Nicolae și ai săi să dispară, pur și simplu, din spațiul public, să fie aruncați la lada de gunoi a istoriei" și a precizat că, probabil, va face pasul spre politică, mai precis spre PNL.

"Dragnea Liviu a promis că se va ocupa de toți, dar și de "vedetele care se urcă pe nişte liste". Eu nu am făcut pasul. Probabil îl voi face, spre disperarea lui, probabil nu. Vom vedea.

Cert este că, dacă îl voi face, îl voi face fără nicio problemă la Partidul Național Liberal și voi lupta pentru un front comun PNL, USR + PMP, tocmai pentru ca Dragnea Liviu Nicolae și ai săi să dispară, pur și simplu, din spațiul public, să fie aruncați la lada de gunoi a istoriei, pentru că nu poți să încaleci România și să o pui în genunchi.

Sigur că nu pot decât să mă bucur că Dragnea nu are somn de mine", a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

În urmă cu o săptămână Rareș Bogdan a oferit declarații despre cee ace intenționează să facă în continuare, inclusive despre posibilitatea de a deveni europarlamentar PNL.

Jurnalistul a anunțat că nu va abandona presa, chiar dacă va decide să se alăture PNL, în calitate de europarlamentar. De asemenea, realizatorul emisiunii de la Realitatea Tv a transmis că pe 21 martie va anunța ce decizie va lua.