Prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan a postat luni pe internet un mesaj exuberant, prin care își exprimă bucuria cu privire la succesul obținut de guvernul desemnat liberal în Parlament și învestirea lui Ludovic Orban în funcția de Prim-Ministru.

”Victorie! Guvernul Orban a trecut de vot și va depune jurământul! Trăim vremuri cruciale Încă un pas către România normală! Epoca PSDragnea se încheie azi! Începem reconstrucția unei țări aduse pe marginea prăpastiei.

Succes, dragi colegi! Românii au așteptări mari de la noi!
240 de parlamentari prezenți în Sala de plen, 240 de voturi valabil exprimate”, a scris europarlamentarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Trebuie menționat că tensiunea cu privire la trecerea guvernului liberal prin Parlament s-a menținut până în ultima clipă a votului, existând temeri în tabăra condusă de Victor Orban că pot apărea trădări de ultim moment.

Trădători au existat, într-adevăr, dar de partea guvernului, în condițiile în care mai mulți parlamentari de la PSD și PRO România au votat învestirea cabinetului Orban, deși primiseră instrucțiuni exprese în sens contrar, de la liderii lor de partid.

Puteți vedea postarea lui Rareș Bogdan mai jos: