„Suntem primii din UE la bani pentru bugetari și deoarece aparatul administrativ a fost înțesat de pușmalale (am vrut să spun progenituri), amante, nepoate, o groază de incompetenți utili care nu lasă nicio șansă tinerilor absolvenți să muncească pentru țara lor. Ei sunt considerați periculoși, deoarece nu au în biografie detalii care pot fi folosite împotriva lor, nu pot fi manipulați să servească partidul, nu România. De asta au plecat și pleacă încă din țară, pentru că aici nu au nicio șansă. Bolșevicii angajează doar pe pile!”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Gazele de producţie internă au ajuns să coste cu 33% mai mult decât cele de import pe bursă, în luna iunie, potrivit datelor publicate de Bursa Română de Mărfuri şi analizate de Agerpres.

Astfel, în iunie, preţul gazelor româneşti a fost acelaşi cu cel din mai, respectiv 101,24 de lei pe MWh, acesta fiind cel mai mare nivel mediu lunar înregistrat vreodată pe bursă.

Aceasta deşi, de regulă, în luna iunie preţul gazelor este redus, întrucât şi consumul este mic. Spre comparaţie, în iunie 2018, preţul gazelor de producţie internă a fost de 75,13 lei pe MWh, iar, în iulie 2017, de 63,74 lei pe MWh.