Rareș Bogdan a explodat pur și simplu. Fostul jurnalist nu le dă nicio șansă celor din Alianța 2020 USR-PLUS și le transmite că nu vor reuși să mai obțină la alegerile prezidențiale scorul pe care l-au obținut la europarlamentare.

Mai mult, Rareș Bogdan e convins că președintele Klaus Iohannis nu va avea rival în lupta pentru obținerea celui de-al doilea mandate prezidențial. PSD și USR-PLUS au pierdut deja lupta pentru Palatul Cotroceni. „Indiscutabil, o luptă a candidatului dreptei contra candidatului stângii, în speță a PSD, mai ales dacă va candida din partea social-democraților și domnul Pleșoianu, și va intra și doamna Firea în competiție, va fi mult mai facilă o victorie a președintelui Iohannis în fața unui candidat al stângii.

Dar, eu tratez lucrurile și în cazul în care în turul 2 va exista un candidat al drepte, respectiv domnul Dan Barna. Probabil scorul obținut de președintele Iohannis nu va mai fi de 75% în turul 2, ci va fi doar de 65-70%. Asta e toată diferența.

Eu cred câ în turul 1, domnul Barna, cu tot respectul pentru domnia sa și pentru votanții Alianței 2020 nu va reuși să obțină scorul pe care alianța a reușit să-l obțină la europarlamentare”, a spus Rareș Bogdan, conform Antena 3.