Rareș Bogdan a vorbit urât despre mulți liberali în trecut. Nu doar Carmen Avram a fost aspru taxată de unii colegi pentru trecerea în politică, ci și fostul moderator de la Realitatea Tv. Deja se viralizează declarațiile pe care acesta le-a făcut în trecut.

Deputatul Liviu Pleșoianu i-a amintit lui Bogdan că, în trecut, îl cataloga pe actualul său coleg, Mircea Hava, locul 2 pe lista PNL, drept „corupt și slugoi deșănțat”.

„În cazul cu Rareș Bogdan, știam sigur că a făcut acele declarații și am luat-o prin filtre, căutând pe internet în general, Facebook. Am un serial cu Rareș Bogdan, pentru că domnul Bogdan se contrazice flagrant, la fel ca și liderul său de partid. Nu s-a terminat aici. Sunt foarte tari primele părți ale serialului, dar mai urmează. Interesant este că nu e vorba doar despre Kovesi, ci și despre membri din partidul său. De fapt, prima postare pe care am publicat-o pe Facebook despre Rareș Bogdan nu a fost cu Kovesi, ci cu membri de partid. Despre Hava e interesant ce zicea, pentru că e pe locul 2 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din mai. E cel puțin amuzant când spunea că e un slugoi deșănțat al lui Băsescu și un corupt, iar acum nu are nicio problemă să fie pe aceeași listă cu el”, a declarat Liviu Pleșoianu pentru DC News.

Citește și Adevăruri șocante, ascunse de autorități! Ce au pățit cei care l-au condamnat pe fostul călugăr de la Tanacu, după exorcizarea unei măicuțe! Cu ce se ocupă astăzi fostul preot

Cutremur în Guvern! Petrea Daea DEMIS! Lista miniștrilor care vor părăsi cabinetul Dăncilă (SURSE)

Drama ascunsă a lui Cristi Chivu! Boala care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă astăzi fostul căpitaa al naționalei de fotbal