Pe lângă cooordonarea tuturor proiectelor de comunicare corporate și brand, Ramona este implicată și în dezvoltarea digitală a brandului. Cu o experiență de peste 8 ani în sectorul de food&beverages, a fost de asemenea responsabilă de comunicarea unor branduri din portofoliul Unilever.

Proiecte CSR 2016-2017

Scopul principal al McDonald’s este să se dedice cauzei susținute de Fundația Ronald McDonald – construirea următoarelor două Case Ronald McDonald și susținerea cât mai multor copii care au nevoie de tratamente de lungă durată departe de casă. Dar McDonald’s se implică anual și în diverse alte acțiuni de CSR care au un impact puternic asupra comunităților în care suntem prezenți, cum sunt, de exemplu, evenimentele sportive pentru copii pe care le sprijinim deja de câțiva ani. În perioada 2016-2017 am desfășurat o serie de proiecte și campanii devenite deja tradiție pentru McDonald’s și Fundația pentru copii Ronald McDonald.

În cei peste 19 ani de prezență în România, am investit peste 19.000.000 Lei pentru susținerea cauzei Fundației. Demarăm anual campania „Mi-e poftă să fac bine”, în care timp de o săptămână strângem fonduri pentru cauza Fundației pentru copii Ronald McDonald în toate restaurantele McDonald’s din România. În cadrul campaniei, am organizat și anul trecut evenimentul McHappy Day, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri pentru Fundație, în care, pentru câteva ore, angajații, prietenii și partenerii McDonald’s, dar și persoane publice, vedete, jurnaliști, bloggeri și influenceri lucrează pro bono pentru a susține cauza Fundației. În 2016, în urma campaniei „Mi-e poftă să fac bine” și a evenimentului McHappy Day am reușit să strângem 805,317 lei din donații.

Pe lângă programele cu tradiție ale Fundației, susținem și colaborăm cu sistemul medical românesc. În fiecare an analizăm oportunitățile de implicare alături de spitalele de copii publice, în unele cazuri prin parteneriate susținute de peste 19 ani. Anual, peste 3.500 de copii internați în spitalele de copii partenere beneficiază de servicii medicale sau suport non-medical prin prisma acțiunilor întreprinse de către Fundație și ne bucurăm să putem contribui și noi în a ajuta sistemul medical din România.

Alături de proiectele realizate îmreună cu Fundația Ronald McDonald, am organizat și sprijinit o serie de evenimente sportive dedicate copiilor. Credem în copii și în dezvoltarea unui stil de viață echilibrat, de aceea suntem de câțiva ani parteneri ai unora dintre cele mai importante evenimente sportive pentru copii. În 2016 am organizat încă o dată programul Player Escort, în care doi copii talentați au intrat pe teren alături de echipa Portugaliei în semifinala Campionatului European de Fotbal. În plus, an de an organizăm Olimpiada Liceelor McDonald’s,