Între soluțiile oferite se regăsesc asistența rutieră pe întreg teritoriul țării 24 de ore-șapte zile din șapte, autoturisme de înlocuire, managementul accidentelor, taxe de drum, proceduri administrative pentru înmatricularea mașinii și taxe, call-center permanent, manager de flotă la locația clientului (în cazul unor flote mari).
Contractul de leasing operațional se încheie și se derulează de către Sixt New Kopel, care se va ocupa și de întreținerea automobilelor, administrarea asigurărilor și achitarea taxelor, oferind clienților suport permanent pe toata desfășurarea contractului, în timp ce Raiffeisen Leasing asigură finanțarea.
„Odată cu introducerea noului produs reușim să oferim clienților noștri soluții de finanțare complete – leasing operațional, leasing financiar și management de flote. Le propunem companiilor care folosesc autoturisme și vehicule comerciale până în 3,5 tone leasingul operațional ca modalitate de eficientizare a activității și de reducere a costurilor. Deși utilizat în principal de către corporații, leasingul operațional este un produs util atât întreprinderilor mici și mjlocii cât și micro-întreprinderilor. Pentru a oferi clienților noștri servicii personalizate cu valoare adăugată la prețuri corecte am ales ca partener Sixt New Kopel, cu o experiență de peste 30 de ani în leasing operațional, din care 6 ani pe piața românească”, a declarat Felix Daniliuc, director general Raiffeisen Leasing IFN SA. De asemenea, declarat Dudy Perry, CEO Sixt New Kopel, a menționat că „suntem onorați să fim partenerul unei companii puternice precum Raiffeisen Leasing, lider în domeniul financiar, și intenționăm să valorificăm din plin potențialul pe care îl are acest parteneriat, venind în întâmpinarea clienților cu soluții complete dedicate mașinilor de companie”.