Astfel, la depozitele în lei pe 12 luni clienții primesc o dobândă de 7,65% pe an pentru economii mai mici de 4.000 de lei, de 7,8% pe an dacă sumele depuse depășesc acest prag dar sunt mai mici de 40.000 de lei, respectiv de 8% pentru depozitele de peste 40.000 de lei.
În cazul depozitelor în euro mai mici de 5.000 de euro, dobânzile plătite clienților care-și încasează veniturile într-un salariu deschis la bancă sunt de 2,8% pentru scadențe de șase luni, respectiv de 3,05% pentru cele cu scadență la 12 luni. În scazul depunerilor de peste 30.000 de euro, dobânzile sunt de 3,25% la șase luni, respectiv de 3,5% pentru cele constituite pe 12 luni.
„Studiile dovedesc că în perioade de criza oamenii au tendința naturală de a economisi mai mult pentru a câștiga siguranță și pentru a avea o rezervă în viitor. Tocmai de acest comportament am ținut cont când am gandit oferta noastră și, în plus, vrem să recompensăm clienții noștri cei mai fideli – o dobândă mai mare pentru depozitele celor care își încasează veniturile în contul curent deschis la noi”, a declarat vicepreședintele diviziei retail a băncii, Razvan Munteanu.