Omul de afaceri și-a amintit primele lui joburi, dar și pașii nesiguri pe care i-a făcut în afaceri. “Ca student, am avut activități multiple de antreprenoriat  – am fost șef de salvamari la Costinești și m-am ocupat de mai multe discoteci. Pe vremea aceea aduceam cu sportivii blugi en-gros din Italia și îi vindeam. Îmi plăcea să am bani și să mă întrețin singur”, a declarat  Timiș.

Odată cu lansarea Cris-Tim, afacerile atreprenorului au trecut la un alt nivel. Astfel, Timiș a ajuns să dețină unul dintre cei mai mari producători de mezeluri de pe piața românească și, în același timp, să câștige o bogată experiență de viață și de management.

“Zic că după 23-24 de ani de antreprenoriat, de vreo doi ani m-am maturizat în business. Spun că sunt un om bun de afaceri. Am învățat atât de mult din greșelile mele încât astăzi mi-ar fi greu să le repet”, a explicat omul de afaceri.

Lucruri inedite despre Radu Timiș și despre afacerea lui puteți afla numai pe B1, la Capital TV. Emisiunea de duminică va fi difuzată de la ora 19.00 , nu de la 13.00, ora obișnuită a emisiunii.