Radu Berceanu datorează bugetului de stat, potrivit datelor ANAF, 51.630 de lei, respectiv 11.400 de euro. Radu Berceanu a făcut parte din guvernele conduse de Călin Popescu Tăriceanu și Emil Boc, fiind Ministru al Transporturilor.

Citiți și: Avocatul Poporului împreună cu soția au datorii de peste 80 de mii de euro la stat. Ciorbea: Sunt din perioada de criză

Radu Berceanu a luat decizia de a se retrage din viața politică acum cinci, după ce și-a încheiat mandatul de senator. El s-a dedicat pasiunii sale, aeronautica. Ministru al Transporturilor timp de aproape patru ani, influent lider al PDL și membru al celebrei grupări politice BVB(Berceanu-Videanu- Blaga), Radu Berceanu a luat decizia surprinzătoare de a se retrage din viața politică, în 2012. Și nu a revenit asupra hotărârii sale. De când s-a retras din politică s-a preocupat de construcția de avioane și spune că va face acest lucru pentru încă 20 de ani de acum înainte. De altfel, fostul ministru al Transporturilor a construit un avion ultrauşor, pe care l-a prezentat la expoziţia de profil AERO 2015, desfăşurată în aprilie 2015 la Friedrichshafen, Germania.

Potrivit declarației de avere din 2009, când era ministru al Transporturilor, Berceanu deținea trei locuinţe, în România şi Spania, două maşini Toyota şi Mercedes, conturi de peste 800.000 de euro.

Citiți și: Afaceristul care l-a denunțat pe Sebastian Ghiță are datorii colosale la Fisc