Din anul 1994 până în anul 1998, Claudiu Manda a studiat la Universitatea din Craiova, Funcția de Științe Economice, Secția Contabilitate și Informatică de Gestiune. De asemenea, între anii 2002 și 2003, el a studiat la Școala Academică Postuniversitară ”Ovidiu Șincai”, specializarea Management Politic, lucrare de disertație cu titlul: ”Resurse financiare pentru sustenabilitatea politicilor publice”. În anul 2005, soțul fostului ministru al Muncii a absolvit Colegiul Național de Apărare, iar în anul 2011, a finalizat studiile Colegiului Național de Informații.

Calitatea de senator i-a adus venituri considerabile lui Claudiu Manda. Acesta a încasat un salariu de 146.242 lei anul.

Conform declarației sale de avere, acesta deține un teren în comuna Vărvoru de Jos, dobândit în 2001. El are o casă în comuna menționată anterior de 84 de metri pătrați. Claudiu Manda  se mai bucură de un autoturism Mercedes Benz (an fabricație 2017), luat în leasing anul trecut.

Calitatea de senator i-a adus venituri considerabile lui Claudiu Manda. Acesta a încasat un salariu de 146.242 lei anul.

De asemenea, soțul Olguței Vasilescu și-a achiziționat în urmă cu puțin timp un ceas în valoare de 7.000 de euro, pentru a da bine, probabil, în Parlamentul European.