Dragnea și Valcov încearcă să ne convingă că e bine să plasăm in mâinile lor rezerva strategică de aur a României, astfel economisind suficienți bani. Pe lângă faptul ca doar costul de transport ar fi de sute de ori mai mare, putem economisi mai mulți bani dacă ii tăiem pensia specială lui Tudorel Toader.

Cu pensia specială a lui Tudorel Toader tăiată, putem ava mai mulți bani, iar aurul rămâne in siguranță, nu in mâinile hoților.

USR a fost primul partid care a depus un proiect de lege pentru anulare pensiilor speciale. Prin proiectul USR, am fi economisit 5,9 miliarde de lei, bani suficienți pentru a repara sute de km de drumuri ori pentru a construi 4 spitale regionale în România.

Vom continua lupta împotriva pensiilor speciale! Când vom ajunge la guvernare, acestea vor fi eliminate.”, spune deputatul USR.

De altfel, Tudorel Toader încasează lunar și un salariu cu puțin peste 10.000 de lei. Acesta, profesor la Facultatea de Drept din Iași, primește lunar 82.374 de lei, iar ca ministru al Justiției primește o sumă de 69.686 de lei, potrivit declarației sale de avere.