În urma informațiilor apărute în presă, Florin Piersic a ținut să facă anumite precizări:

Citește și: Florin Piersic, aniversare de 130.000 de lei. Câţi ani împlineşte îndrăgitul actor. Lucruri neştiute despre acesta

„Am primit telefoane, dar nu am fost internat și nici operat de urgență. Pur și simplu trebuie să înțelegeți că merg și eu și mai fac mișcare. Eu am fost mereu un om activ. Am făcut mișcare, am înotat, am jucat baschet. Mă așteaptă niște spectacole la Teatrul Național, apoi am de luat un premiu la Uniter, urmează un festival la Iași pe care-l face Margareta Nistor cu niște filme de-ale mele și trebuie să fiu prezent. Mă îngrijesc doar… Fac întreținere. Ăsta e cel mai bun cuvânt. N-am operații, nu am nimic. Doar mă întrețin. Vreau să fiu și să mai joc în spectacole la București și la Cluj. Vă mulțumesc tuturor că vă interesați de starea mea de sănătate. Vreau să mai trăiesc și fac această mișcare de întreținere. Trebuie să mă mișc, să fac chestii din astea. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc că vă gândiți la mine”, a declarat Florin Piersic, la Observatorul de la Antena 1.

Marele actor Florin Piersic, locuiește într-o casă cochetă din Cluj. Acesta și-a asigurat bătrânețea, având un alt imobil în Cluj, o casă de vacanță în același județ și o vilă în București. Cu siguranță această avere pe care o deține marele actor este realizată din banii câștigați din piesele de teatru, fiindcă pensia lui Florin Piersic nu sare de 2.000 de lei, conform Click.ro.