Ei bine, lucrurile bune li se întâmplă celor care ştiu să acţioneze. Este, deci, timpul să decideţi că nu mai vreţi să leneviţi de acum încolo. Fiindcă veţi fi uimiţi de cât de multe lucruri puteţi face, dacă vă puneţi în mişcare.

Iar cartea de faţă vă poate ajuta: să învăţaţi să fiţi mai productivi, nu doar mai ocupaţi; să vă îndepliniţi sau depăşiţi obiectivele constant; să nu mai lăsaţi impresia că nu aveţi experienţă şi să obţineţi mai multe întâlniri cu colaboratorii pe care vi-i doriţi; să ajungeţi să vă cunoaşteţi pe voi înşivă mai bine, pentru a vă putea înţelege mai bine dorinţele şi a vă transforma visurile în realitate; să vă coordonaţi mai bine propriile acţiuni şi să-i inspiraţi pe ceilalţi, astfel încât să lucraţi mai eficient, nu doar mai mult; să descoperiţi care sunt motivaţiile ce vă vor determina să aveţi automat rezultate mai bune. Pe măsură ce vă schimbaţi atitudinea, veţi observa că rezultatele încep să se vadă mai rapid decât oricând, iar drumul spre succes va începe să se contureze tot mai clar. Deoarece, aşa cum spune Dennis Hensley, „singurele lucruri care ne limitează sunt dimensiunile propriilor noastre visuri şi volumul de muncă pe care suntem dispuşi să-l investim într-o afacere“.

Dr. Dennis E. Hensley e scriitor, profesor, orator şi consultant. Deţine patru diplome în comunicare, printre care un doctorat în lingvistică şi literatură engleză, obţinut la Ball State University. Este profesor la Taylor University, unde susţine cursuri de relaţii publice, comunicare corporatistă şi jurnalism de investigaţie.

A primit titulatura de „Distinguished Alumnus“ din partea Saginaw Valley State University şi a T.L. Handy High School. A fost distins cu „Award for Teaching Excelence“ de către Indiana University şi, de asemenea, a fost nominalizat pentru „Dorothy Hamilton Memorial Writing Award“.
Este autorul a 51 de cărţi, printre care 6 romane foarte cunoscute, 8 manuale despre arta scrisului şi alte lucrări cu teme ca gestionarea timpului, motivare personală şi relaţiile publice. A publicat peste 150 de nuvele şi aproximativ 3 000 de articole pentru ziare şi reviste. Lucrează ca redactor pentru publicaţiile Writers’ Journal şi Advanced Christian Writer.

Mihaela Popescu,
Curtea Veche Publishing


Caută Capital împreună cu cartea la toate chioșcurile de presă, în perioada 21 octombrie – 17 noiembrie