Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a comentat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, informaţia privind o aşa-zisă ciornă a Guvernului propus de Opoziţie. Viitorul prim-ministru în acest Guvern ar urma să fie liderul PNL, Ludovic Orban, iar printre miniştrii s-ar vehicula numele lui Mihai Tudose la Externe sau Andrei Caramitru la Finanţe.

„Circulă „pe surse” o așa-zisă ciornă a guvernului propus de opoziție. Spun „așa-zisă”, pentru că niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe și „degraba varsatoriul de sange nevinovat” Caramitru Jr. la Finanțe…”, scrie Mihai Fifor.

Secretarul general al PSD comentează şi poziţia din capul listei, adică L.O. – Ludovic Orban.

„Dar, merită comentat cine e în capul listei, unde apar enigmatic două majuscule scrise apăsat L.O. – adică Ludovic Orban, zis Sică Mandolină sau Sică Minciunică, fostul ministru al Transporturilor, care ne promitea fără să-i crape obrazul de rușine, că va face 2.000 de Km de autostradă, din care nu a făcut niciunul.

L.O., care spunea că va impozita salariile IT-iștilor? Că va da afară sute de mii de bugetari? Că trebuie să creștem vârsta de pensionare? L.O., cel sfătuit că salariul minim este nociv pentru economie și că trebuie desființat?! Care ne transmite că trebuie înghețate pensiile și salariile, pentru că, vezi Doamne, „nu mai sunt bani” și „nu e sustenabil”?!

Care ne spune că statul încasează prea puțin, dând de înțeles că taxele trebuie majorate?!

L.O. care dansa cu graţie manele din buric?!

Atât puteți, stimați colegi din Opoziție?! Atunci mai puneți încă un „L” la majusculele de pe „ciornă”. LOL e mult mai potrivit!”, comentează, ironic, Mihai Fifor pe Facebook.