Mitingul PSD de la Romexpo la care trebuiau să participe 100 000 de persoane va fi anulat. Acesta trebuia să aibă loc miercurea viitoare în București, în centrul Romewpo.

”Ne-am consultat cu colegii din țară și am hotărât să anulăm mitingul din următoarele motive: Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activitățile de campanie din teritoriu luând în considerare că foarte multe județe au pe 21 și 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulți primari. Apoi, ar fi dorit colegii noștri un miting uriaș la București, în Piața Victoriei, asta se putea doar în weekend pentru că în cursul săptămânii nu dorim să aducem un disconfort bucureștenilor. Un al treilea motiv este că toată lumea rămâne în dispozitiv, astea sunt motivele care ne-au determinat să anulăm mitingul. Rămâne însă în vigoare tot restul programului, inclusiv mitingul mare de la Târgoviște”, a declarat Ștefănescu pentru G4Media.ro

”Partidul Social Democrat organizează un eveniment politic, în data de 22 mai 2019, între orele 12 – 22, la care participă un număr de 150.000 de persoane din București și din provincie”, se arată în cererea transmisă de Codrin Ștefănescu către Romexpo.

Se pare că au apărut mai multe probleme prvind transportul persoanelor care trebuiau să participe la miting, iar mulți primari de sector și-ar fi exprimat reținerea față de organizarea mitingului, conform surselor G4Media. Codrin Ștefănescu este cel care a insistat pentru organizarea acestui miting. La ultimele miting-uri PSD au luat parte și protestatari anti-PSD. Aceste adunări au sfârșit și cu câteva incidente.

Un număr de 100 000 de persoane trebuiau să participe la mitingul PSD de la Romexpo de săptămâna viitoare, cu toate că capacitatea locului ar fi de maxim 40.000.