Dan Tudorache, primarul PSD al Sectorul 1, a dat-o în judecată pe Clotilde Armand, candidatul USR la Primăria Sectorului 1, pentru că a publicat pe Facebook date despre achiziţiile Primăriei Sector . Informațiile erau din SICAP. Ei i s-a reproșat că a dat share la investigaţiile jurnalistice ”despre cum se duc banii cetăţenilor din sector în buzunarele băieţilor deştepţi din PSD”.

„Cireaşa de pe tort e alta. PSD mai vrea să nu public absolut nimic aici pe Facebook şi să-i plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei (n.r – peste 23 milioane euro). Aţi auzit bine. Nu vă gândiţi că PSD a plătit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanţă preşedinţială pentru a plăti 20 de lei.

Ireal, nu? Spune despre aceşti bani să-i virez în contul Centrului Caraiman… exact acolo unde directoare este o fostă primăriţă PSD declarată incompatibilă ANI care a dat un contract în valoarea de 14 milioane € pentru achiziţionarea de holtere unui fost consilier PSD declarat şi el incompatibil de ANI. Pentru acest contract organizaţia USR Sector 1 a depus o plângere la DNA. După aceste „pretenţie” mai vrea să-mi şterg toate postările despre PSD. Alo, sunteţi bine dle primar?!”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

În plus, Claudiu Năsui de la USR este de părere că PSD vrea să închidă gura opoziției prin justiție.

„Clotilde Armand, candidata Alianței USR-PLUS la primăria sectorului 1, tocmai a fost dată în judecată pentru că a publicat pe facebook date despre achizițiile Primăriei Sectorului 1.

Ce vrea PSD? Să nu mai publice pe facebook (informații care altfel sunt publice) și să mai plătească și 113 milioane de lei daune.

Alianța USR-PLUS nu se lasă impresionată de hărțuire și tentative de bullying. Astfel de șicane nu ne intimidează și ne ambiționează și mai mult să schimbăm administrația PSD din sectorul 1.

Clotilde Armand este viitorul primar al sectorului 1!”, a spus acesta pe Facebook.