Interesul reprezentantilor companiilor pentru a afla informatii cat mai recente, in mod rapid si ieftin este determinat de cresterea termenelor de plata la incasarea facturilor, precum si a riscului de neincasare a acestora.
  RisCo – Verificare Firme Online furnizeaza, in cel mult 1 minut, informatii financiare si juridice despre orice companie activa din Romania, astfel incat tranzactiile comerciale sa fie realizate in deplina siguranta! In acest mod, sunt evitate legaturile de afaceri cu firme care au o situatie financiara fragila sau un management mai putin performant.
 
Principalele beneficii ale utilizarii sistemului RisCo.ro sunt:
 

          Date actualizate, preluate in timp real de la institutiile de stat competente (ONRC, Ministerul Finantelor, Ministerul Justitiei, ANAF, BNR);

          Rapoarte financiare cu valoare adaugata – Rating Financiar, Limite Plati la termen, Limite credite si leasing

          Alerte Insolventa si Faliment

          Informatii cu privire la incidentele de plata, datoriile la bugetul de stat si procesele aflate pe rol

          Date privind actionarii unei companii si istoricul acestora – Sunt identificate persoanele sau entitatile care exercita un control real indirect asupra firmei sau firmelor analizate

          Posibilitatea de a identifica noi clienti – RisCo realizeaza selectii de firme dupa indicatorii indicati de client (cifra de afaceri, profit, ratii financiare etc)

          Eficientizarea timpului si a resurselor dedicate analizei si investigarii clientilor , intrucat gasiti toate informatiile de care aveti nevoie intr-un singur loc!

          Garantarea securitatii datelor rapoartelor si a datelor de cont ale clientilor – RisCo este certificat ISO

 
Sistemul este usor de utilizat, verificarea firmelor se face dupa CUI, iar rapoartele solicitate sunt furnizare prin pagini web securizate pe adresa de email indicata.
 
Rapoartele RisCo pot fi accesate la adresa www.risco.ro de catre orice persoana fizica sau juridica, fara a fi necesara crearea unui cont de client. Persoanele care deschid gratuit un cont de client beneficiaza de 3 rapoarte gratuite!