Promoţia, care este prezentă şi în newsletter-ul retailer-ului, este valabilă în perioada 19-26 aprilie, în toate hypermarket-urile Carrefour din Bucureşti şi din ţară.
Xerox este prezentă cu produse în magazinele Carrefour din luna martie. Până acum, pe rafturile retailer-ului se află echipamentul WorkCentre 3045B, imprimanta Phaser 3040 şi consumabilele originale aferente, iar din luna mai li se va alătura imprimanta color Xerox Phaser 6000. De asemenea, clienţii Carrefour au la dispoziţie o serie de materiale informative despre echipamentele Xerox, cu specificaţiile tehnice şi cu avantajele fiecăruia în parte.
“Carrefour este primul hypermarket în care suntem prezenţi din dorinţa de a fi mai aproape de clienţii noştri, oferindu-le acces rapid şi facil la produse de calitate”, spune Florina Seres, Channels Director Xerox România. “Luna trecută am avut deja o promoţie pentru Phaser 3040, iar acum avem una nouă în desfăşurare. Aceste promoţii aduc un plus de valoare investiţiei clienţilor care, pe lângă un echipament performant, îşi pot face şi un cadou, acum în prag de sărbători.” 
“Parteneriatul dintre Carrefour și Xerox facilitează accesul clienților noștri la unul dintre cele mai bune branduri de pe piaţa de profil din România, oferind o gamă largă de produse de înaltă calitate ce preîntâmpină nevoile unui birou modern”, afirmă Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour. „Echipamentele Xerox completează oferta de tehnologii din magazinele Carrefour şi le oferă un avantaj utilizatorilor prin raportul calitate-preț.”
Lansate anul trecut, echipamentele Xerox Phaser 3040 şi WorkCentre 3045 sunt cele mai mici, mai rapide şi mai accesibile echipamente din clasa lor, destinate în special birourilor mici şi mijlocii. Acestea includ tehnologii performante de imprimare, tipăresc documente la o calitate înaltă, sunt foarte uşor de manevrat, reduc impactul asupra mediului şi au cel mai mic preţ pe pagină, pe segmentul low entry din piaţa laser.
Xerox Phaser 3040 are 208 mm înălţime, aproape cât lăţimea unei coli de hârtie A4 şi tipăreşte la o viteză de până la 24 de pagini pe minut. WorkCentre 3045 copiază, scanează şi imprimă la o viteză de 24 de pagini pe minut. Acestea au la bază motorul de imprimare Hi-Q LED, aceeaşi tehnologie utilizată de câteva dintre cele mai performante echipamente Xerox, proiectate special pentru arta grafică.
Xerox Phaser 6000 este cea mai mică imprimantă laser color de pe piaţă. Este extrem de fiabilă, asigură o productivitate crescută, o calitate remarcabilă a imaginii şi are la bază tehnologii avansate, asemenea echipamentelor ultra-performante din domeniului artelor grafice. Destinată biroului de acasă, imprimanta color Xerox Phaser 6000 asigură culori vii şi o claritate impresionantă a imaginii, consumă puţină energie şi ocupă un spaţiu foarte mic. Echipamentul acceptă o gamă variată de tipuri de hârtie, cu dimensiuni şi grosimi diverse, de la etichete şi carduri, până la plicuri.