În ședința de Guvern de astăzi, la Palatul Victoria se vor discuta teme importante precum Ordonanța de Urgență privind completarea OUG nr.51/2015 privind unele măsuri pentru realizarea de investiţii la operatorii economici din industria de apărare, completarea Normelor de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.66/2014 privind aprobarea Programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, modificarea şi completarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 720/2008 pentru aprobarea Listei cuprinzând denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asiguraţii, cu sau fără contribuţie personală, pe bază de prescripţie medicală, sau revocarea şi numirea unor membri în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială şi pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 350/2013 privind numirea membrilor Consiliului director al Fondului Român de Dezvoltare Socială.

Pe lângă acestea însă, guvernul Grindeanu a decis că este imperios necesar să discute patru Proiecte de Hotărâre care vizează, nici mai mult nici mai puțin decât, „arobarea modelului steagului comunei Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa, aprobarea modelului steagului oraşului Mioveni, judeţul Argeş, aprobarea modelului steagului comunei Berteştii de Jos, judeţul Brăila și aprobarea stemelor comunelor Greceşti şi Urzicuţa, judeţul Dolj”.

Se pare că, în tumultul din ultimele zile, cetățenii din localitățile respective nu mai pot trăi fără steaguri și steme.