Magazinele Mega Image şi Shop&Go au un nou program de funcţionare, în urma instituirii stării de urgenţă în România şi a ordonanţelor militare ce au urmat.

“Pentru mai multă siguranță în magazine, am luat măsuri suplimentare de prevenție: noul program de funcționare în toate magazinele noastre, atât Mega Image, cât și Shop&Go, este între orele 08:00 – 21:00. Acest program ne va permite să pregătim mai bine magazinul înainte de deschidere, pentru dezinfectare, igienizare și pentru aprovizionare.

Mai mult, dacă va fi necesar, pentru a evita aglomerarea, vom permite accesul unui număr limitat de persoane. Echipele din magazin vor coordona direct toate aceste acțiuni”, precizează retailerul belgian.

În plus, în concordanţă cu decizia autorităţilor, va exista un interval prioritar pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani şi pentru persoanele cu dizabilităţi, respectiv 11:00 – 13:00.

Măsuri speciale la raioanele de autoservire

Mega Image a luat măsuri de prevenţie în toate magazine sale.

“Dezinfectăm și igienizăm din oră în oră toate suprafețele și obiectele comune din magazine care sunt folosite foarte des. Din grijă pentru fiecare, vă recomandăm după ce faceți cumpărăturile utilizarea gelului dezinfectant disponibil gratuit în fiecare magazin. În același timp, toți colegii noștri din magazine au acces gratuit la soluții de dezinfectare.

Pentru mai multă siguranță la raioanele cu o expunere mare la risc, am luat măsuri suplimentare de prevenție, astfel: măslinele de la vitrinele de autoservire se vând doar în caserole preambalate și precântărite; fiecare produs de panificație sau patiserie vor fi ambalat individual în pungă de hârtie; vitrina cu mâncare gata pregătită va fi temporar închisă”, mai precizează Mega Image.