Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în următoarele două zile. Potrivit meteorologilor, vremea se va menține frumoasă, pe întreg teritoriul, iar temperaturile maxime înregistrate vor ajunge până la maxim 15 grade Celsius.

Meteorologul Alina Șerban a precizat că în mai multe zone din țară, dar mai ales în sudul României, vor fi temperaturi cu mult mai ridicate decât este specific acestei perioade. În plus, meteorologul a spus și că duminică seară ar putea apărea înnorări. La munte se anunță vreme frumoasă.

Temperaturi mult prea ridicate

„În multe zone din ţară, mai ales în sudul ţării, vor fi temperaturi cu mult mai ridicate decât în mod normal. Vor fi 10-13-15 grade poate chiar prin sud, Banat, Oltenia, Muntenia. Va fi vreme frumoasă şi la munte, iar înnorări ar putea apărea duminică seara”, a precizat meteorologul ANM, Alina Şerban, vineri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

De asemenea, meteorologul a anunțat că până și temperaturile minime vor fi cu plus. Așadar, în acest weekend românii se pot bucura de vreme frumoasă și caldă, ideală pentru plimbări în parc.

„Va fi un weekend cu vreme frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă”, a completat meteorologul.