PROGNOZA METEO VINERI, 24 ianuarie

Vremea va fi frumoasă, cu valori termice diurne mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va fi variabil ziua în nord și nord-est, iar noaptea în sud-vest, și mai mult senin în rest. Vântul va sufla moderat în Dobrogea, Bărăgan și la munte, cu unele intensificări pe creste, dar va fi în general slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 11 grade, iar cele minime între -11 și 1 grad, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat, în zonele joase, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și valori termice diurne mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 8 grade, iar cea minimă de -6…-3 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBATĂ, 25 ianuarie

Valorile termice, în special cele diurne, vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei, chiar cu mult în zonele de deal și munte precum și în sudul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice, însă doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe și polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, iar cele minime între -8 și 3 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest și pe litoral. Izolat, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Valorile termice, în special cele diurne, vor fi cu mult mai ridicate față de mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -4…-1 grad.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, 26 ianuarie

Valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când se vor semnala precipitații local în jumătatea de vest a teritoriului și izolat în rest. Acestea vor fi mixte la munte și predominant sub formă de ploaie în restul zonelor. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 5 și 14 grade, iar cele minime, în general, între -5 și 5 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului, când va crește probabilitatea de ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

PROGNOZA METEO LUNI, 27 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată, deși cele diurne vor marca o scădere față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații cu caracter local ziua și pe arii mai restrânse noaptea. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare la munte și predominant ploi în restul zonelor. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, iar la cote mai reduse și în extremitatea sudică. Temperaturile maxime se vor situa între 3 și 10 grade, iar cele minime între -2 și 4 grade.

BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată, deși cele diurne vor marca o scădere față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări, iar probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.