PROGNOZA METEO ANM! Alertă meteo în România şi în Bucureşti! Când se opresc ploile abundente.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă ploi abundente în toată ţara, începând de joi după-amiază, până luni dimineaţă. Acestea vor avea pe alocuri caracter de furtună, cu fulgere şi tendinţe violente.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 11 aprilie, ora 15 – 15 aprilie, ora 10.

Fenomene vizate: ploi moderate cantitativ, manifestări de instabilitate atmosferică, anunţă ANM.

În intervalul menționat va ploua temporar în toate regiunile și vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul și sud-estul țării. La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură.

Cantitățile de apă vor depăși local – în perioade scurte de timp sau prin acumulare în intervale de 24 de ore – 15…20 l/mp, iar izolat, mai ales în Oltenia, Muntenia și zonele montane aferente, 30…40 l/mp.

PROGNOZA METEO ANM! Alertă meteo în România şi în Bucureşti! Când se opresc ploile abundente
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo specială pentru Bucureşti, unde se anunţă ploi începând de joi, până luni dimineaţă.

PROGNOZA METEO pentru BUCUREȘTI

În intervalul 11.04.2019 ora 15.00 – 15.04.2019 ora 10.00 vor fi intervale de timp în care va ploua, temporar moderat cantitativ. Ploile vor avea și caracter de aversă și pot fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi de 13…18 grade, iar cele minime de 6…9 grade.

PROGNOZA METEO ANM! Alertă meteo în România şi în Bucureşti! Când se opresc ploile abundente