Surprinzătoare evoluție a vremii pe final de săptămână. După mai multe zile de caniculă, vremea ne face o nouă surpriză și se schimbă astăzi, dar și în weekend. Suntem la mijlocul lunii iulie, dar vremea continuă să fie rece și instabilă, chiar până la începutul săptămânii viitoare. ANM a anunțat temperaturi sub limita normală perioadei în care ne aflăm.

Prognoză meteo ANM

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat o vreme instabilă, ploi și intensificări ale vântului până la începutul săptămânii viitoare. Mai mult, vor scădea și temperaturile sub limita normală perioadei calendaristice în care ne aflăm.

Vremea vineri 17 iulie

Temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă. Deși cerul va fi variabil, după-amiaza nu vor lipsi ploile, însoțite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 33 de grade, iar cele minime între 10 şi 21 de grade.

Vremea sâmbătă 18 iulie

În regiunile vestice, nord-vestice, local în centru, dar şi în sud-vest, vremea va fi instabilã, cerul va fi înnorat, iar aversele cu caracter torențial nu vor lipsi, fiind însoțite și de descãrcãri electrice şi izolat, de vijelii şi grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 33 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade.

Vremea duminică, 19 iulie

În regiunile intracarpatice şi în vestul Olteniei, temperaturile vor fi mai scăzute față de cele normale. Nu vor lipsi nici aversele, însoţite de descãrcãri electrice, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri temporare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 33 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 grade.