Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă și duminică!

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă în țară

Vremea va fi vântoasă. În zona montană vântul va sufla tare, cu viteze de peste 80…90 km/h. La altitudini mai mari de 1500 m, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali se vor depăși 100…120 km/h, temporar va ninge viscolit și se va depune strat consistent de zăpadă. În celelalte regiuni, vântul va avea intensificări cu viteze între 45…55 km/h, iar local și temporar de peste 70 km/h. Vor fi înnorări și temporar precipitații predominant sub formă de ploaie, mai ales ziua, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar la munte și sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat cantitățile de precipitații vor depăși 15…20 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 7 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață, scrie romaniatv.net.

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă și  în București

Cerul va fi temporar noros. Vântul va avea intensificări mai ales după-amiaza și seara când la rafală se vor atinge viteze de 45…55 km/h, iar trecător posibil 60 km/h. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Prognoza meteo ANM pentru duminică în țară

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în toate regiunile, devenind, local, deosebit de caldă pentru această dată îndeosebi în cele vestice și sudice. Cerul va fi variabil în nordul, centrul și estul țării și mai mult senin în celelalte regiuni. Cu totul izolat, va ploua slab în Maramureș și Moldova, iar în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse și pe arii mai restrânse și în vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo ANM pentru duminică și  în București

Vremea se va încălzi și va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo ANM pentru luni în țară

Valorile termice diurne vor continua să crească în special în regiunile extracarpatice, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului îndeosebi în vest, nord, nord-est și parțial în centrul țării, unde pe arii restrânse, trecător va ploua slab. La munte vor predomina ploile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în estul Transilvaniei și 25 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime între 0 și 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

Prognoza meteo ANM pentru luni  în București

Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 23 de grade, iar minima 6…8 grade.

Prognoza meteo ANM pentru marți în țară

Deși valorile termice vor fi în scădere în majoritatea zonelor țării, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și va ploua, pe arii relativ extinse în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în extremitatea de sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade pe litoral și 21 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 1 și 8 grade.

Prognoza meteo ANM pentru marți în București

Deși valorile termice vor fi în scădere, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea înnorări mai ales în a doua parte a intervalului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

MIERCURI – VINERI

Valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de cele climatologic specifice datei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în majoritatea zonelor, mai ales la începutul intervalului.