Avem parte inclusive astăzi de o vreme mai caldă decât normalul perioaei în care ne află. Vorbim despre temperature între 20 și 32 de grade, iar vântul nu va fi nici el prea puternic. La noapte însă, temperaturile vor scadea până la 17 grade.
Cele mai ridicate temperaturi vor fi în Lunca Dunării, 32 de grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a zilei în Moldova, Dobrogea, Banat, Crişana şi la munte.
Mai răcoare va fi în vest și nord vest. Va fi un cer noros și local vom avea parte de averse şi descărcări electrice. Minimele nocturne se vor încadra între 7 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.
În Capitală vremea va fi frumoasă, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor atinge valori de 31 de grade. De mâine vine însă prăpădul. Cerul va deveni noros şi în a doua parte a zilei va ploua în averse. Vineri temperaturile scad semnificativ, iar în timpul zilei sunt anunţate ploi. Maximele nu vor depăşi 14 grade.
La munte vremea va fi frumoasă şi vom avea temperaturi cuprinse între 13 şi 26 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cu intensificări , în mai ales pe crestele înalte. Vremea în țară În următoarele zile vremea va fi înstabilă şi va ploua pe arii extinse în aproape toată ţara. De vineri temperaturile scad seminificativ şi vom avea maxime de 18 grade, valori mai scăzute decât normalul perioadei. Minimele se vor încadra între 13 şi 2 grade.