Prognoza meteo ANM. În prima săptămână din luna aprilie, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toată România. De asemenea, cantitățile de precipitații pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile intra-carpatice și apropiate de cele normale ale săptămânii, în restul teritoriului.

Așadar, pe 28 aprilie, când este sărbătorit Paștele ortodox, vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor din țară, iar temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru această perioadă a anului.

În București, de Paște vor fi 22 de grade Celsius și un cer parțial însorit. Prin comparație, cea mai ridicată temperatură înregistrată în Capitală în luna aprilie a fost de 32 de grade Celsius în 2016, iar cea mai mică a fost de 3 grade Celsius în 2009. Meteorologii anunță că în 17 zile din luna aprilie în București se vor înregistra valori termice până la 18 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM. De Paște, la Cluj-Napoca vor fi condiții de ploaie și furtuni. Temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius, iar cea maximă de 20 de grade Celsius. La Iași va fi cald și un cer predominant însorit (maximă de 22 de grade Celsius). Pe litoral, cerul va fi predominant însorit. Temperatura minimă va fi de 11 grade Celsius, iar cea maximă de 18 grade, scrie Fanatik.ro.