Prognoza meteo marţi

În zonele de câmpie și de podiș pe arii extinse se va menține vremea caniculară și disconfortul termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 38 de grade, mai scăzute pe litoral, unde se vor situa între 27 și 30 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei și 24 de grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în regiunile vestice și nord-vestice, unde pe suprafețe mici vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În restul teritoriului, vântul va sufla slab și moderat, pe arii restrânse cu intensificări pe parcursul zilei.

Prognoza meteo marţi Bucureşti

Vremea caniculară va persista, în orele amiezii disconfortul termic se va menține accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade, potrivit romaniatv.net.

Prognoza meteo miercuri

Vremea se va răci, mai accentuat în Banat, în Crișana și în Maramureș, dar se va menține călduroasă în restul teritoriului, izolat caniculară în Oltenia și în Muntenia. În regiunile vestice, nordice, centrale, la deal și la munte gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere treptată și se va manifesta prin perioade cu înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități importante de apă, iar pe suprafețe mici va cădea grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare noaptea când doar pe arii restrânse vor fi astfel de manifestări. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în vest și 35 de grade în sud, iar cele minime între 11 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

Prognoza meteo miercuri Bucureşti

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Prognoza meteo joi

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în zonele de deal și de munte, precum și în regiunile centrale și de nord-est, iar după-amiaza și noaptea, local și în sud și în sud-est. În aceste zone vor fi perioade cu înnorări, averse și descărcări electrice. Izolat, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai insemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua în regiunile estice și de scurtă durată în timpul ploilor. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusă. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară și în regiunile extracarpatice, se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade, ușor mai mici în depresiuni.

Prognoza meteo joi Bucureşti

Vremea se va răcori. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și la începutul nopții, când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar minima de 16….18 grade.